Képkeret vendégkönyv fa csipeszekkel, zsinórral és üzenőkártyákkal

Képkeret vendégkönyv fa csipeszekkel-zsineggel és üzenőkártyával
Ezzel az egyedi, alternatív vendégkönnyvel különleges hatást érhetsz el a nagy napon. A vendégeid személyes üzeneteket, fotókat rögzíthetnek a kis fa csipeszekkel, melyekre még évek múlva is jó szívvel gondolsz vissza. A rusztikus fehér keretet tökéletesen ellensúlyozza a barna kraft zsinór és üzenőkártya. Mindenféle színösszeállításhoz jól illik. A csomag tartalma: egy keret, zsinór, 70 db üzenőkártya, 70 db fa csipesz. A keret méretei: 40 cm x 40 cm x 2 cm. Az üzenőkártya méretei: 6,5 cm x 4 cm. A csipeszek méretei: 3 cm x 0,5 cm x 0,5 cm.
Értékelés: Még nincs értékelés
Ár
8.000 Ft
Leírás

Ezzel az egyedi, alternatív vendégkönnyvel különleges hatást érhetsz el a nagy napon. A vendégeid személyes üzeneteket, fotókat rögzíthetnek a kis fa csipeszekkel, melyekre még évek múlva is jó szívvel gondolsz vissza.
A rusztikus fehér keretet tökéletesen ellensúlyozza a barna kraft zsinór és üzenőkártya. Mindenféle színösszeállításhoz jól illik. A csomag tartalma: egy keret, zsinór, 70 db üzenőkártya, 70 db fa csipesz. A keret méretei: 40 cm x 40 cm x 2 cm. Az üzenőkártya méretei: 6,5 cm x 4 cm. A csipeszek méretei: 3 cm x 0,5 cm x 0,5 cm.