Összesen 0 Ft (0)
 x 

Your shopping cart is empty!

Találatok: 1 - 12 / 27
950 Ft
Készíts konfetti esőt ezzel a szuper konfetti szóróval! Tökéletes esküvői, parti kiegészítő. A rózsaszín dobozú, belül aranyszínű konfettiszóróval feldobhatod az ünnepi alkalmat. Az ágyú rész 15 cm. 3 éves kor alatt ...
1.890 Ft
A csomag egy darab nagy, rózsaszín gömböt (30 cm) és kettő darab, rózsaszín kisméretű méhsejt gömböt tartalmaz (25 cm). Tökéletes választás bármely rózsaszín partihoz vagy esküvőhöz.
780 Ft
A 8 db papírtányérból álló készleten egy tündöklő hercegnő áll virágokkal és szívekkel körbeölelve. A tányér széle rózsaszín fodros, 23 cm átmérőjű.
720 Ft
A 8 db jégkrémes tálka tökéletes édességek és jégkrém tálalásához. Rózsaszín, ló vontatta, hercegnős hintó díszíti, nagyszerű egy hercegnős partihoz.
1.020 Ft
A parti táskáink 12 db-os csomagban érkeznek rózsaszín szív alakú tasakzáró matricákkal kiegészítve. Pompás jelleget kölcsönöznek a virágokkal és rózsaszín szívekkel körülvett hercegnőnek. A tasakok 18,5 cm magasak.
660 Ft
A tündérmeséből előlépett hercegnős parti poharak 8 db-os csomagokban érkeznek, meseszép lóval és hintóval. A poharak 2 dl-sek.
780 Ft
A csomag 20 db rózsaszín papírszalvétát tartalmaz, melynek közepén egy kedves hercegnő áll virágokkal és szívecskékkel körülvéve. Széthajtogatott állapotban 33 X 33 cm.
2.900 Ft
A feltűnő és merész színnel készült Happy Birthday zászlófüzér tökéletes dekorációja a szülinapi ünnepségnek. A zászlófüzér 3,5 méter hosszú. A két szót külön lehet felfüggeszteni, 2 db két zsineg segítségével.
2.600 Ft
Ez az aranyszínű, szemkápráztató, Happy Birthday lufifüzér tökéletes dekoráció szülinapi partihoz. Méret: 33 cm-sek a betűk és zsinórral együtt érkezik a csomag, amely megkönnyítik a rögzítést.
780 Ft
Ez a vidám színű, Happy Birthday felirattal készült léggömb szuper szülinapi parti dekoráció. Minden csomag 10 db x 30 cm-es léggömböt tartalmaz.
780 Ft
Ezek a vidám, konfettivel töltött léggömbök színesebbé varázsolják az ünnepségedet. Az átlátszó léggömbök, színes, papírkonfettivel vannak megtöltve. Minden csomag 5 db x 30 cm-es léggömböt tartalmaz. A léggömb ...
780 Ft
Ez a vidám színű, Happy Birthday felirattal készült léggömb szuper szülinapi parti dekoráció. Minden csomag 10 db x 30 cm léggömböt tartalmaz.
1. oldal / 3

Hírlevél

Iratkozz fel, nehogy lemaradj valamiről!